NOČITVE

MALA HIŠKA – LITTLE HOUSE

Idilična apartmajska hiša tik pod mogočnim Ptujskim gradom je kot nalašč ustvarjena za vse, ki želijo ujeti mestni kulturni utrip in uživati v spokojnosti zgodovinskega mesta.

V Mali hiški boste našli toplino, udobje in domačnost. Hiška ima dve spalni sobi: spalnico z zakonsko posteljo in sobo z dvema enojnima ležiščema.  V hiški je moderna kopalnica, prostor za počitek in branje ter povsem opremljeno kuhinjo. Zunaj je pokrita terasa z zelenico.

Hiška je klimatizirana, opremljena z brezplačnim WI-FI in televizijo. Ob hiški je brezplačno parkirišče za goste. 

Le korak čez cesto se ob očarljivem Dominikanskem samostanu nahaja zeleni Sončni park, za njim pa staro mestno jedro. Do Ptujskega gradu je manj kot 100 metrov. Terme Ptuj so oddaljene 800 metrov, do njih vodi prijetna kolesarska pešpot s pogledom na veduto Ptuja.

HIŠKA MINKA – MINKA HOUSE

Hiša Minka je povsem nov turistični apartma v zeleni hiši ob vznožju grajskega hriba. Apartma je primeren za družine in pare, ki se želijo sprostiti prepustiti idili najstarejšega mesta Slovenije. 

Hiša Minka ponuja dve spalni sobi (zakonsko posteljo in dve enopsteljni ležišči), kopalnico, opremljeno kuhinjo in balkon s pogledom na vrt. Ob nastanitvi je brezplačno parkirišče za goste. 

Odlično izhodišče za raziskovanje starega mestnega jedra, Ptujskega gradu, arheološkega parka Panorama. Priporočamo tudi sprehod ob reki Dravi do Termalnega parka Ptuj.